top of page

DIY De Innerlijke weg in Katharenland

Price

444 €

Duration

onbeperkt

Waar gaat de reis heen?

Voel je soms een diepe nood aan rust en stilte. Raken de woorden Katharen, Maria Magdalena, Essenen... elke vezel in je lijf en hoor je een roep om je hierin te verdiepen?
Voel je de lokkende warme onvoorwaardelijke liefde vanuit Zuid-Frankrijk om jou te wentelen en te verdiepen?
Heb je niet de mogelijkheid om georganiseerde retraites te volgen die daarheen reizen, of ga je liever de tocht alleen aan, of wens je het te combineren met jouw partner/gezin?

Dan help ik je op weg. Zelf ging ik deze weg 10 dagen alleen (en daarna nog meer) dus ik weet wat het is, het is een diepe reis, een en al pure transformatie - als je durft.

Ik begeleid je op weg.

Via een intake gesprek bij mij thuis of via Zoom gaan we op zoek wat jou aantrekt. Op basis daarvan maak ik je route, met ideale plaatsen om te bezoeken, contacten met wie je daar ter plaatse de mooiste diepe belevingen kan meemaken, prachtige plekken om te logeren, enz...
Je krijgt leeslectuur om je op voorhand te verdiepen, verhalen om te beluisteren.

Als je eenmaal onderweg bent, dan blijf ik ook dichtbij. Ik begeleid je via chat op de moeilijke momenten of op de momenten van pure vreugde en alles er tussenin. Mensen die dit traject al gingen met mij zeggen dat ook al ben ik er niet, je mijn aanwezigheid duidelijk zal voelen.

Bij thuiskomst help ik je landen in een landingsgesprek. Het verschil is groot en niet altijd makkelijk om de inzichten in het dagdagelijkse leven te integreren.

Spreekt het je aan - contacteer me. Ik help je dolgraag met veel warmte en enthousiasme op weg!

Wanneer?

altijd mogelijk - jij beslist

bottom of page